Binnen 1 werkdag uw offerte

Spoedlevering mogelijk

Alles op voorraad

Bezoek Gizom Installatiematerialen op de VSK2020

Hal 9, Standnummer A111

In een tijd waarin steeds meer zaken op afstand worden gedaan, is een beurs bij uitstek de gelegenheid om branchegenoten te ontmoeten. Gizom Installatiematerialen nodigt u van harte uit in zijn stand. Wij staan voor u klaar om vragen te beantwoorden en nieuwe ontwikkelingen toe te lichten.

Het thema van de VSK2020 is ‘Midden in de toekomst’. Met een vijfde generatie die zich aan het voorbereiden is om het bedrijf over te nemen staat Gizom ook midden in de toekomst. Met nieuw bloed komen er frisse ideeën. Zonder de traditie uit het oog te verliezen. De huidige directie gaat de komende tijd al hun kennis en ervaring overdragen op de volgende generatie. Als Gizom-klant kunt u blijven rekenen op een grote voorraad, snelle levertijden, precisie maatwerk en een offerte binnen één werkdag.

VSK: dé beurs voor installateurs

Jaarbeurs Utrecht, 4 t/m 7 februari

De VSK heeft als thema ‘Midden in de toekomst.’ De installatiebranche staat niet stil en op de VSK kunt u kennismaken met vele nieuwe ontwikkelingen. Denk bijvoorbeeld aan de energietransitie en de digitalisering van de branche. Transitie is een geleidelijk proces. Achterwaartse compatibiliteit is daarbij belangrijk. Met Gizom Installatiematerialen kunt u midden in de toekomst staan zonder het verleden in één klap af te schrijven.

Gizom is al vele jaren een stabiele factor in de veranderende installatiewereld. We volgen nieuwe ontwikkelingen, maar leveren ook materialen die niet meer gangbaar zijn. Die zekerheid helpt u om met een gerust hart te vernieuwen.

We hopen dat de beurs u veel inspiratie biedt voor de toekomst en hopen u te zien op onze stand, al is het maar voor een stevige handdruk en een drankje. Toegang tot de beurs is overigens gratis. Bestel nu uw toegangsbewijs.

 

Groot in installatiematerialen

Gizom Installatiematerialen blijft graag bescheiden, behalve als het om maatvoering gaat. Zo zijn er niet veel bedrijven die een vergelijkbaar assortiment koperen en bronzen installatiematerialen ter beschikking kunnen stellen, zoals bijvoorbeeld buizen, koppelingen, verdeelstukken, draad-, pers- en soldeerfittingen. Hierbij kunt u denken aan bochten, flenzen, bodems en kragen, verlopen, T-stukken, sokken en nippels, beschikbaar in zowel de kleinste tot de allergrootste maten.

Daarnaast kan alles wat niet tot het standaard assortiment behoort naar wens van de klant op maat gemaakt worden. De kracht van Gizom Installatiematerialen is de combinatie van een enorme voorraad en hoogwaardig maatwerk. Wij leveren onder andere producten volgens internationale kwaliteitsstandaarden.

Gizom Installatiematerialen en Gizom Handelsmaatschappij

Aan de voorkant is er maar één Gizom, maar de administratieve afhandeling wordt sinds vorig jaar verzorgd door twee afzonderlijke bedrijven. Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen Gizom installatiematerialen B.V., waar koperen en bronzen materialen onder vallen, en Gizom internationale handelsmaatschappij B.V., uw huidige leverancier van de overige non-ferro materialen, zoals aluminium, RVS en cunifer.

Heeft u al langere tijd geen koperen of bronzen materialen bij ons besteld? Dan is het raadzaam om bij uw volgende bestelling Gizom Installatiematerialen B.V. als nieuwe leverancier toe te voegen aan uw financiële administratie.