Binnen 1 werkdag uw offerte

Spoedlevering mogelijk

Alles op voorraad

Uitgelicht

“Gizom is een internationale handelsonderneming met een specialisatie in non-ferro producten.”

RVS plaat op maat? Gizom!

 

Een RVS plaat, eventueel op maat en verkrijgbaar via Gizom, is een plaat van veredeld metaal die voor heel veel toepassingen wordt gebruikt. Waarom? Omdat RVS een aantal belangrijke pluspunten heeft. Zo is het corrosiebestendig en bijzonder sterk, en heeft RVS in geborstelde vorm een exclusieve uitstraling. We beschikken over RVS platen in standaardmaten, maar we maken RVS platen ook op maat.

Waar wordt RVS voor gebruikt?
Een RVS plaat, al dan niet op maat gemaakt, wordt bijvoorbeeld in de interieurbouw gebruikt. Interieurdesigners vinden het heerlijk met dit veelzijdige product te werken. RVS wordt verder ook in de chemische industrie, de voedingsindustrie, de scheepsbouw en de horeca gebruikt, eigenlijk om dezelfde reden als hierboven al te lezen viel (het is mooi en biedt veel gebruiksmogelijkheden), maar ook omdat het in die sectoren van groot belang is dat een RVS plaat – op maat of niet – extreem solide is.

Informatie of een offerte aanvragen
U wilt meer te weten komen over de mogelijkheden rondom het bestellen van een RVS plaat op maat of u wilt een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact op.

Ik wil vandaag nog een scherpe offerte!