Gizom is een internationale handelsonderneming met een specialisatie in non-ferro producten.

Specialist in non-ferro

Gizom is een internationale handelsonderneming met een specialisatie in non-ferro producten. Aan afnemers over de hele wereld leveren wij hoogwaardige standaard- en maatwerkproducten van aluminium, koper, brons, cunifer en messing. Naast buizen omvat ons assortiment onder andere profielen, bochten, fittingen en verloopstukken in uiteenlopende maatvoeringen.

Tevens RVS en Aluminium Messing.

Standaard en maatwerk

Naast een omvangrijk standaardassortiment leveren wij ook hoogwaardig maatwerk. Wij werken met ervaren vakmensen die zeer bedreven zijn in computergestuurd zagen, lassen, buigen, draaien en frezen. Daardoor kunnen wij exact produceren volgens de door u opgegeven specificaties, volgens tekening of klantspecificatie. Desgewenst leveren wij met certificaat. Zie ook onze projecten.

Kwaliteit verzekerd

Producten van Gizom worden gebruikt in onder meer de apparaten-, scheeps- en jachtbouw, offshore, constructiewerk en (petro)chemische industrie. Omgevingen dus die kritische eisen stellen aan de eigenschappen van het materiaal. Met name de bestendigheid tegen zeewater en allerlei chemische verbindingen van veel van onze producten wordt door onze afnemers hogelijk gewaardeerd. Uiteraard leveren wij producten volgens internationale kwaliteitsstandaarden zoals DIN en ASTM en leveren wij desgewenst ook producten met certificering volgens ISO 9001:2008, Lloyds, DNV of keuring volgens klantspecificatie.

Snelle levering

Slim logistiek maatwerk zorgt voor de juiste balans tussen snelheid van verzending en kosten. Voor grotere zendingen schakelen we gespecialiseerde transportbedrijven en internationale expediteurs in. Kleinere internationale zendingen versturen we doorgaans via DHL.  Voor kleinere binnenlandse zendingen kunnen we in veel gevallen zelfs overnight service aanbieden: vandaag gebeld is morgen in huis.

Niet gevonden wat u zocht? Laat uw product op maat maken!

Mocht u een product zoeken dat niet in dit overzicht staat of zoekt u een product in een andere maat? Neem dan contact op met Gizom. Voor uw specifieke maatwerkproduct wensen, staan onze ervaren vakmensen direct voor u klaar. Wij produceren exact volgens de door u opgegeven specificaties, volgens tekening of klantspecificatie.

Contact

Transportweg 30
9645 KX Veendam

(0598) 61 57 38

Stuur een bericht