Binnen 1 werkdag uw offerte

Spoedlevering mogelijk

Alles op voorraad

Koper Brons

“Gizom is een internationale handelsonderneming met een specialisatie in non-ferro producten.”

+ Koper Brons

Koper is een zacht metaal dat zich makkelijk laat bewerken. Het is niet magnetisch en een van de beste elektrische en thermische geleiders. Koper heeft een hoge corrosiebestendigheid en een antibacteriële werking, waardoor het onder meer gebruikt wordt voor drinkwaterleidingen.
Koper laat zich goed mengen met andere metalen. Brons is een legering die ontstaat door het mengen met tin en messing een legering die bestaat uit een mengsel van koper en zink.

Brons heeft een veel hogere hardheid dan zuiver koper en daarmee ook een hogere slijtvastheid. Doordat het daarnaast corrosiebestendig en zeer fraai is, wordt brons zowel toegepast in leidingbouw, maar ook voor machineonderdelen zoals lagers.

Gizom levert een groot aantal producten en halffabricaten in koper en brons, zoals koperen pijpen met een diameterbereik van 6 – 267 mm, fittingen, lasbochten, soldeerbodems, soldeer- en voorlaskragen en bronzen fittingen en flenzen. Daarnaast leveren wij diverse montagegerede koperen leidingdelen met epoxy flenzen en andere eindproducten en toebehoren. U vindt ons assortiment hieronder uitgesplitst per productcategorie. Artikelen die niet tot ons standaardassortiment behoren kunnen wij volgens opgegeven specificaties voor u produceren.

U vindt ons assortiment hieronder uitgesplitst per productcategorie. Wilt u een bestelling plaatsen of staat de door u gewenste maat of vorm er niet bij, neem dan contact op via (0598) 615 738 of info@gizom.nl.

Ik wil vandaag nog een scherpe offerte!