Binnen 1 werkdag uw offerte

Spoedlevering mogelijk

Alles op voorraad

Uitgelicht

“Gizom is een internationale handelsonderneming met een specialisatie in non-ferro producten.”

Aluminium profielen groothandel Gizom

Aluminium groothandel Gizom beschikt over een ruim aanbod aan aluminium platen, staven, profielen, buizen, lasbochten, T-stukken en flenzen. De producten die wij als groothandel niet als standaard beschouwen, kunnen we in de meeste gevallen toch voor u verzorgen. We kunnen namelijk ook klantspecifieke aluminium profielen produceren.Hierbij volgen we precies de wensen en eisen van de opdrachtgever.

Meer over de mogelijkheden Ten aanzien van profielen kan aluminium profielen groothandel Gizom u van dienst zijn op het gebied van kokerprofielen, T-profielen, U-profielen, hoekprofielen en bulb- en HP-profielen. Ieder van deze profielen hebben ieder hun eigen bijzonderheden, maar bij aluminium profielen groothandel Gizom is het in ieder geval zo dat alle materialen op maat gezaagd geleverd kunnen worden.

Een order plaatsen of vragen? Wilt u bij aluminium profielen groothandel Gizom een order plaatsen of zijn er nog onduidelijkheden, neem dan gerust contact op. We zijn te bereiken via: (0598) 615 738 of via: info@gizom.nl. Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar en beantwoorden met alle plezier al uw eventuele vragen.

Ik wil vandaag nog een scherpe offerte!