Binnen 1 werkdag uw offerte

Spoedlevering mogelijk

Alles op voorraad

Uitgelicht

“Gizom is een internationale handelsonderneming met een specialisatie in non-ferro producten.”

Een alu buis van Gizom

Gizom beschikt over een zeer ruim aanbod aan bijvoorbeeld alu platen, alu staven, alu profielen en alu T-stukken. Allemaal standaardproducten. Zit het product dat u zoekt daar niet tussen, dan kunt u nog steeds bij ons terecht. In dat geval maken we uw artikel namelijk gewoon voor u op maat.

Andere mogelijkheden
Behalve een klantspecifieke alu buis, kunnen we buizen leveren met attest volgens EN 10204-3.1 of met 5083-0 volgens ASME SB 241. Komt de maat van de alu buis boven de 18” uit, dan leveren we langsnaadgelaste buizen in fabricagelengtes van ongeveer 3 meter. Daarbij worden de lasnaden 100% geröntgend volgens ASME-codes. Verder kunnen we u een alu buis bieden met afmetingen volgens ANSI B. 36.19-B.36.10 en met attest volgens EN 10204-3.1. De keuze is aan u, maar mocht u behoefte hebben aan advies rondom een alu buis, neem dan gerust contact op. We staan graag voor u klaar.

Meteen een offerte aanvragen?
U heeft geen vragen meer, en wilt direct een offerte ontvangen om te weten wat een alu buis van Gizom u precies graat kosten? Neem dan contact met ons op.

Ik wil vandaag nog een scherpe offerte!