Gizom, dé specialist in non-ferro metalen

  • Jarenlange expertise
  • binnen één werkdag een scherpe offerte
  • Uitgebreide voorraad
  • Snelle levering wereldwijd
  • Sterk in maatwerk

Uw partner voor aluminium, cunifer en RVS producten

Gizom voert een rijkelijke voorraad aluminium, cunifer en RVS producten, allen vrijwel direct leverbaar. Daarnaast is Gizom ook de aangewezen partij voor maatwerk volgens de de door u opgegeven specificaties of aan de hand van aangeleverde tekeningen.

Direct naar

Materialen

Producten

Zoeken

Naar overzicht
Selecteer materiaal

Niet gevonden wat u zocht? Laat uw product op maat maken!

Mocht u een product zoeken dat niet in dit overzicht staat of zoekt u een product in een andere maat? Neem dan contact op met Gizom. Voor uw specifieke maatwerkproduct wensen, staan onze ervaren vakmensen direct voor u klaar. Wij produceren exact volgens de door u opgegeven specificaties, volgens tekening of klantspecificatie.

Over ons

Gizom kan gedefinieerd worden als een betrouwbare groothandel met een jarenlange ervaring in aluminium en overige non-ferro producten. Gizom levert producten volgens internationale kwaliteitsstandaarden zoals DIN, ASTM, ANSI enzovoort. Daarnaast levert Gizom u desgewenst ook producten met certificering volgens, Lloyds, DNV of overige keuring volgens uw eigen klantspecificatie. Gizom is vanzelfsprekend lid van de Koninklijke Metaalunie en levert alle producten via de Leveringsvoorwaarden van de Metaalunie. Meer over Gizom »

Contact

Transportweg 30
9645 KX Veendam

(0598) 61 57 38

Stuur een bericht