contact_gizom

top-100-sticker

Voor een snelle offerte!

Telefoon: (0598) 61 57 38
Fax: (0598) 61 23 52

Logo KMU Metaalunieimg_kiwa
Home | Uw aluminium flenzen bestelt u zeker bij Gizom
Afdrukken

Aluminium flenzen van Gizom

bedrijfspand

Flenzen, al dan niet van aluminium, zijn de platte randen aan de uiteinden van een buis. Twee buizen kunnen met flenzen, bijvoorbeeld aluminium flenzen, aan elkaar vast gemaakt worden. Daarom zijn flenzen vaak voorzien van gaten. Hoeveel gaten aluminium flenzen moeten bevatten en hoe dik de flenzen moeten zijn, hangt af van de diameter van de buis, maar ook van de vloeistofdruk en de gasdruk die in de buizen zal ontstaan.

Hoe kunnen aluminium flenzen worden bevestigd?
Aluminium flenzen kunnen door middel van een lasverbinding aan een buis worden bevestigd (vaste flensverbinding), maar ook kunnen flenzen over een buis heen worden geschoven of op een buis worden geschroefd (losse flensverbinding). Neem gerust contact met ons op om erachter te komen hoe in uw situatie de aluminium flenzen het best bevestigd kunnen worden.

Hoe zijn wij te bereiken?
Om de bevestigingsmogelijkheden van onze aluminium flenzen nader te bespreken, vult u allereerst het contactformulier in. Na ontvangst zullen wij zo spoedig mogelijk een berichtje terugsturen met daarin meer informatie.